+30 6946 794 444
Καλέστε μας
Καλώς ήλθατε στο Kavala Rent a Car

Ζήστε την ομορφιά της Καβάλας και αποκτήστε την ελευθερία να εξερευνήσετε αυτήν την συναρπαστική ελληνική πόλη με τον δικό σας ρυθμό. Είτε βρίσκεστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους είτε για χαλάρωση, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Kavala Rent a Car είναι εδώ για να σας παρέχει αξιόπιστες και βολικές επιλογές μεταφοράς.

Με ένα στόλο καλά συντηρημένων οχημάτων και δέσμευση για εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσπαθούμε να καταστήσουμε την εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου σας άνετη και χωρίς προβλήματα. Η ευρεία γκάμα αυτοκινήτων μας, από μικρά και οικονομικά μοντέλα έως ευρύχωρα SUV, εξασφαλίζει ότι έχουμε το τέλειο όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να χαρείτε τις διακοπές σας χωρίς να ανησυχείτε για το νοικιασμένο αυτοκίνητό σας, βρίσκεστε στο μέρος!

Ο στόλος μας είναι σε άψογη κατάσταση, η εξυπηρέτηση είναι άριστη ενώ οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στη Καβάλα.

Για τυχόν απορίες

+30 6946 794 444
Ο Στόλος μας
Προσφέρουμε
Γιατί να μας επιλέξετε
Ελεύθερα χιλιόμετρα

Ανεξάρτητα από την διάρκεια μίσθωσης.

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας

Απαλλαγή ευθύνης ζημιών και ασφάλεια για προσωπικό ατύχημα

Κλιματιστικό & CD player

Οδηγήστε ξεκούραστα και με άνεση

Δωρεάν παράδοση

Χωρίς επιβάρυνση σε λιμάνι, αεροδόμιο ή απ' τα γραφεία μας

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Τοπικοί φόροι και V.A.T περιλαμβάνονται.

Ανταγωνιστικές τιμές

Προσφορές για όλη τη σεζόν

Κριτικές

Τι λένε για μας;

Ανακαλύψτε

Καβάλα

Η Καβάλα, χτισμένη στο πλάι ενός λόφου κατά μήκος του Αιγαίου Πελάγους, αποτελεί έναν πολιτιστικό κόμβο ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση, και έχει τα πάντα όσα μπορείς να επιθυμήσεις από έναν ταξιδιωτικό προορισμό, συμπεριλαμβανομένων βουνών, παραλιών, εικονογραφημένων αστικών τοπίων, εκπληκτικών θέατρων, σημαντικών μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, νόστιμης τοπικής κουζίνας και απίθανων μερών για εξερεύνηση.