Όροι & Προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτων

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η ελάχιστη ηλικία για όλες τις άλλες κατηγορίες είναι 21 και η μέγιστη 80.

ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο ενοικιαστής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον έναν χρόνο πριν.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης 20 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης, χρεώνεστε το 50% του συνολικού κάστους της κράτησης.
Σε περίπτωση μη εμφάνισης, χρεώνεστε όλο το ποσό της κράτησης.
Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ.Ο.Κ.

Ο ενοικιαστής είναι υπόλογος και πρέπει να πληρώσει για όλα τα πρόστιμα και τις ποινές που θα του αποδοθούν από οποιαδήποτε μορφή παραβίασης του Ελληνικού κώδικα οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο ενοικίασης.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΣ

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο μόνο για τον κύριο οδηγό-ενοικιαζόντα. Εάν υπάρχουν επιπλέον οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν το όχημα, πρέπει να παρευρίσκονται κατά την παραλαβή και να παρέχουν την άδεια οδήγησής τους.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των καυσίμων που θα καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Υποχρεούται να επιστρέψει το αυτοκίνητο με το ίδιο ποσό καυσίμου που περιείχε όταν το παρέλαβε. Αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αν υπάρχει περίσσεια καυσίμου μέσα στη δεξαμενή του αυτοκινήτου σε σχέση με όταν το παρέλαβε πρώτη φορά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Στις τιμές περιλαμβάνεται απλή ασφάλιση για όλους. Το Collision Damage Waiver (CDW) καλύπτει ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα για ποσά που υπερβαίνουν τα 400,00 ευρώ. Για ζημιές έως 400,00 ευρώ η ευθύνη βαρύνει τον ενοικιαστή.

ΦΟΡΟΙ:

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

Εάν η κράτηση ακυρωθεί εντός 20 ημερών πριν από την ημερομηνία παράδοσης, θα χρεωθεί το 50% του συνολικού κόστους. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το συνολικό κόστος της κράτησης. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα μοντέλα αυτοκινήτων υπόκεινται στον αρχικό σχεδιασμό. Σε περίπτωση προβλημάτων παράδοσης, ενδέχεται να προσφέρουμε στον πελάτη ένα όχημα ανώτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον χρέωση. Όλα τα αυτοκίνητα κρατούνται βάσει της ομάδας αυτοκινήτων και όχι ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Αυτές οι αλλαγές στοχεύουν να παρέχουν σαφέστερες και πιο συνοπτικές πληροφορίες στους αναγνώστες. Ωστόσο, διαβάστε το αναθεωρημένο κείμενο και βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τις πολιτικές και τους όρους που σκοπεύετε.

*Παρακαλώ σημειώστε:

* Καμία κράτηση δεν είναι έγκυρη εκτός εάν υπάρχει προκαταβολή ή email επιβεβαίωσης.
* Οι τιμές ή οι όροι και οι προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;